torsdag 8 augusti 2013

Jag slutar inte drömma fast att jag har vaknat...?

I tankens värld går allt så lätt och fort!
Det är så enkelt när en idé "bubblar"upp i tanken, men verkligheten med värk och trötthet visar sig hela tiden vara något helt annat..
Mitt i alltihop finns också en vardag att få färdigt alla vanliga sysslor först, innan man börjar fånga "bubblor". Och så vill man vara i form och riktigt känna det där, NU!! "Jädrans i min lilla låda" ska det bli riktigt fint!! Men då vill jag säga till alla att: Dom flesta tankar som "bubblar" upp hamnar i en sådan här vedhög och dör innan jag hinner fånga in dom. Sedan finns det en ännu större hög som inte kan ses med ögat..


Men "fantasibubblor och drömmar"är ändå det som gör att jag orkar och håller på. (Som Nalle Puh säger: Även om honung är fantastiskt gott, så finns det en stund precis innan man smakar som är ännu godare..) Och det viktiga är inte att vänta på den rätta stunden, utan det gäller att kunna ta fram och fånga dom "bubblor" som ger den stunden av lycka när man mår och känner sig som sämst..Den bästa stunden är vad jag tänker, inte vad jag har eller hur jag ser ut.Och vill man göra något av alla drömmar och "bubblor"så måste man vara vaken..


2 kommentarer:

ANITA sa...

Ja Herr Stenberga!Hva gjør vi uten drømmer og skjønnhet?
Kjempefint innlegg som er så sant så sant:))Måtte le av metaforen din med den ved haugen hahahaahha!

Ja sånn kan det gå!!!:))

Der ser du..Hva sa jeg!Inspirasjon til å skrive er tilbake hos deg:))Kjempeklem til deg Stenberga:))

stenberga stone art sa...

Ja jag skall i fortsättningen lyssna mer på dig.. Du är bäst Anita!!
Herr Stenberga..