fredag 12 november 2010

Mat och vinkällare.

Så kom en dag frågan om ett litet rum precis vid första steget av trappan upp ur en källare, som användes till förvaring av allt möjligt.
(mest skräp!!)
En dricka back och några torra potatisar i en hink och en massa tomma glasburkar med olika mått och storlek... Tanken från början var nog en matkällare med riktigt bra ventilaion. Det luktade friskt och gott i det svala rummet. Och trappan gick nästan rakt upp i köket.. hmm..!!

Röj ut, riv ner och städa ur allt...!!

Vi gör det som var tänk från början en mat/vinkällare.!!?? En lite oas för finsmakare.. En sval torr plats i huset där man kan förvara lök/rotfrukter och grönsaker tillsammans med husets viner av alla slag..

Ny hyllor av ek och ett vinställ med dörr. En liten väggmålning för att lyfta känslan av "France Oh là là ..!!" Och lite lagom smide som pricken över pudelns kärna..!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den nye plassen ser fantastisk ut!!

Du er virkelig kreativ med dine hender.

Ønsker deg og dine en vakker helg.Godt å se deg tilbake på blog!!

Klem fra anita

stenberga stone art sa...

Tackar och bugar mig ödmjukt..!!
Önskar att jag hade lika fantastiska fotografiska kunskaper att med kameran kunna ta lika fina bilder som du Anita..

Ha det bäst..Kram: Boel och Roger

Anonym sa...

Hei Boel og Roger!1Jeg er inte als flink med kamera.men syns det er gøy å rusle rundt å fotografere ,det blir som kunst og engang skal jeg male dem.(.tror jeg..)syns du dere har en vidunderlig varm og fin blogg..gleder meg hvergang til å lese når dere har lagt ut noe..Beste klemmer Anita